Wat doen we ?

Degustaties

Buiten de verkoop van wijn en bubbels, organiseren wij 2 à 3 keer per jaar een wijndegustatie. Daar degusteren we dus telkens een uitgebreide selectie aan wijnen uit Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, Duitsland, Chili, Argentinië, …. Hier kan u komen proeven en zelf uw wijnen uitkiezen naargelang je persoonlijke smaak. We nodigen soms zelfs de wijnmakers uit…. Rechtstreeks uit ook weer Frankrijk, Italië, Portugal en Duitsland…. En na zo’n degustatie hebben zij daar zeker geen spijt van.

Hebt u zin om een gezellig avondje eens anders te beleven? Dat kan…. Wij verzorgen bij u thuis uw degustatie naar uw wens! En dan discussieert, redeneert of dineert u er maar op los met de juiste fles wijn….

Feesten

Maar hebt u een evenement of feest gepland ? Geen probleem u kiest uw wijn die u zou willen en wij komen hem bij u thuis brengen…. Hebt u ook degustatietafels of glazen nodig ? Weer geen probleem, wij hebben zowel bubbel- en wijnglazen als degustatietafels ter beschikking op voorwaarde dat de wijn of de bubbels van bij ons komen…. 

Moet u naar een feest en weet u niet wat te kopen ? Ook hier geen probleem, wij bieden jullie cadeauverpakkingen of iets grotere wijnpakketten aan. Dus als u nog geen cadeau hebt of er geen vindt, geen stress u komt gewoon achter een fles…. Dit kan zijn voor een communie of lentefeest, voor een barbecue, voor een feestje, een verjaardag of voor eindejaar, maar ook voor Vader- of Moederdag en ook voor Pasen of Kerstmis. Weet u niet welke smaak die persoon heeft, alweer geen probleem, wij schrijven dan een cadeaubon uit. En die persoon komt dan gewoon zelf wijn uitkiezen naar zijn eigen smaak. 

Dus zoals u ziet staan wij altijd voor u klaar op alle mogelijk vlakken en momenten van de dag….