Hier vindt u steeds een overzicht van onze komende evenementen en degustaties! U kan zeker ook meer info vinden op onze Facebookpagina! Facebookpagina W-I-M U vindt de gedegusteerde wijnen en de rest van ons assortiment terug op onze webshop.

Hallo beste vrienden van W-I-M,

Naar oude gewoonte organiseren we dit jaar weer een herfsthappening.

Zo kunnen jullie naast onze heerlijke eindejaarswijnen, ook mooie decoraties en heel wat anders ontdekken.

Dit jaar kozen we voor een mooie selectie Spaanse wijnen, aangevuld met onze eigen Italiaanse ontdekkingen uit Umbrië.                                                        Maar als special guest, zullen jullie kunnen genieten van onze nieuwste topper, de heerlijke wijnen uit de Médoc en Pauillac van Château Dompierre.

Alsof dit nog niet voldoende is, zullen jullie eveneens kunnen genieten van de ambachtelijke creaties van Slagerij D’Haens.
Dit aangevuld met heerlijke tapenades en ander lekkers van Lilli-Loe, die eveneens wat leuke zoete of hartige geschenkideeën zal meebrengen.

We verwelkomen jullie allen dan ook graag op Zaterdag 19 November in de Kring van Kasteel Kruikenburg, voor de gelegenheid gezellig aangekleed met mooie decoraties van OKE Decorations.

Als afsluiter kunnen jullie ook nog genieten van een heerlijke tas vers gebrande kwaliteitskoffie van Maximiliaan, the King of great coffee!

Kom dus langs tussen 14 en 19 uur te Statiestraat 37, 1740 Ternat.

Om alles goed te kunnen organiseren en om te zorgen dat er voldoende is voor iedereen, vragen we om toch even in te schrijven via onderstaande link.

Inkom Wijndegustatie met hapjes: € 10,- ter plaatse te betalen.

PS: Voor onze ‘anciens’ Château Dompierre is het nieuwe domein van Michel Aroldi, destijds gekend van zijn Château Plain Point, een topper die helaas uit ons gamma verdween.